среда, 7 марта 2012 г.

Paris- fashion week !

Hei, fetelor. Miine e ziua noastra. Fiecare are nevoie de răsfăţ şi atenţie într-o zi de sărbătoare, de aceea şi ţinuta trebuie să fie pe măsură. Ştiu că multe dintre voi vor pleca la distracţie cu prietenii, altele la o petrecere, indiferent de locul în care veţi sărbători, aveţi grijă de aspectul vostru. 
Am numai urări de felicitare pentru toate femeile, îndeosebi mămicile care reprezintă viaţa noastră. Va doresc tuturor o primăvara cît mai fericită, plină de amintiri placute şi multe haine la modă.


 Exact moda este cea care nu vă va lipsi, astazi este ultima zi a ,,Săptămînii modei de la Paris''. Am urmărit cele mai noi colecţii, şi admir foarte mult originalitatea creatorilor de modă. Am rămas plăcut surprinsă de colecţia lui Jean Paul Gaultier. Marele creator vestimentar şi-a dedicat colecţia lui Amy Winehouse, care a murit anul trecut în iulie. Modelele au pasit pe podium pe muzica lui Winehouse, afisand aerul anilor ’50.Publicul a putut recunoaste cu usurinta coafura si machiajul care au transformat-o pe cantareata britanica intr-un “fashion icon”.

Deasemnea colecţiile Versace, Christian Dior, Channel sau  Stephane Rolland s-au bucurat de un mare succes. Doar o dată pe an avem parte de un asemenea eveniment, iar creatorii au dat tot ce-i mai bun. Sunt sigură că multe rochii vor fi purtate în viitor de vedete pe covorul roşu. 

Încă o data felicitari cu 8 martie, fiţi voi înşivă şi pline de încredere !


X.O.X.O.       Diana KP

Комментариев нет:

Отправить комментарий