среда, 7 марта 2012 г.

Let's start with the black color !

O,da ! Să începem cu negru ! De ce negru? Deoarece negrul redă simplitate, dar şi originalitate, pasiune, şi adesea sentimentele noastre ies la iveală atunci cînd purtăm cu eleganţă negrul. 
Din păcate, este adevărat că de-a lungul timpului, negrul a fost considerat o culoare pasivă, iar de cele mai multe ori ne facem o părere total greşită despre  persoana care poartă haine cu această culoare.
Eticheta are normele ei, că nu degeaba se numeşte etichetă . . . De aceea vă sfătuiesc să nu exageraţi, totuşi, cînd vă îmbrăcaţi în negru. Unele prejudecăţi sînt cauzate şi de comportamenul vostru, de aceea trebuie sa fiţi atente la fiecare din mişcările voastre, indiferent de ţinută.


Trebuie să recunosc că am o pasiune mare faţă de rochiile negre. Mereu am o senzaţie de admiraţie faţă de persoana care poartă cu eleganţă o rochie neagră. Deoarece m-am concentrat mai mult pe rochia neagră, vă propun nişte modele care mi-au plăcut cel mai mult. 





Chiar dacă avem la dispoziţie rochia, de cele mai multe ori nu e de-ajuns. Accesoriile sunt de fiecare dată o problemă. Unii dintre noi combină fară nici un sens toate accesoriile posibile. Din păcate, cînd vine vorba de culoarea neagră, trebuie să fim foarte atenţi cu orice detaliu. Am pentru voi, nişte sfaturi, care vă vor ajuta atunci cînd îmbrăcaţi o rochie neagră. 
 Cel mai important este să ştiţi dacă rochia respectivă este potrivită pentru evenimentul la care luaţi parte. Fie petrecere, fie o seară cu prietenii, sau o plimbare în miezul zilei, trebuie să alegeţi accesoriile potrivite. 


Pentru rochiile mai decoltate este bine să purtaţi un colier impunator, dar simplu şi delicat. 




















 









Pentru rochiile care acoperă o parte a pieptului, sau a gîtului, cel mai bine se combină colierele mari, lungi şi elegante.














Pe data viitoare, şi sper că ţineţi cont de sfaturile mele. Nu uitaţi, sunteţi feminine, sunteţi frumoase şi meritaţi tot ce e la modă. Dar mai presus de toate aveţi stilul propriu, care vă face să nu vă pierdeţi încrederea în sine!

X.O.X.O.     Diana KP


Комментариев нет:

Отправить комментарий